Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Selection of starter cultures for specific grapevine: the case of Sangiovese from “Podere Forte” in Tuscany. 1-gen-2007 Romano, Patrizia; Capece, Angela; V., Serafino; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Poeta, Cinzia; M., De Stasi
Biogenic amine formation in alcoholic fermentation 1-gen-2007 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Poeta, Cinzia
Tracciabilità del lievito starter inoculato. 1-gen-2008 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela; Poeta, Cinzia; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Influence of commercial starter use on indigenous Saccharomyces cerevisiae population of the grapes. 1-gen-2008 Capece, Angela; Massari, Carmela; A., Pepe; Pietrafesa, Rocchina; Poeta, Cinzia; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Yeast population of old vineyards in “Cinque Terre” area in Italy: preliminary results of species evolution and dominant phenotypes for some technological traits. 1-gen-2008 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Poeta, Cinzia; A., Pepe; M., De Stasi
Vini più sani e tipici con i lieviti autoctoni 1-gen-2008 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Poeta, Cinzia; Massari, Carmela; Pietrafesa, Rocchina
Biodiversity of wild strains of Saccharomyces cerevisiae as tool to complement and optimize wine quality 1-gen-2008 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Serafino, V; Romaniello, Rossana; Poeta, Cinzia
Validazione del protocollo di fermentazione in cantina per la tracciabilità del ceppo inoculato. 1-gen-2009 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Massari, Carmela; Poeta, Cinzia; Pietrafesa, Rocchina; Siesto, Gabriella; Romaniello, Rossana
FYL - Fermenting Yeasts Laboratory: isolation, characterization and genetic stability for selection of starter yeasts for winemaking. 1-gen-2009 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Poeta, Cinzia; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella
Monitoring of yeast starter culture dominance during wine fermentation process. 1-gen-2009 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela; Poeta, Cinzia; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile