Sfoglia per Autore
Studio di procedimenti di trasformazione dei fanghi risultanti dalla depurazione biologica delle acque reflue.
1983-01-01 S., Coppola; E., Ferranti; S., Dumontet; Parente, Eugenio; G., Basile; M., Luna; L., Cuocolo; A., Durante; A., Santini; Comegna, Vincenzo; G., Ciollaro; F., Romano; G., Tucci; G., Carratù; A., Carafa; A., Scala; F. P., D'Errico; L., Miceli De Biase
Mineralization of organic matter in soil treated with sewage sludge stabilized by different methods
1984-01-01 S., Dumontet; Parente, Eugenio; S., Coppola
La fab¬bricazione della mozzarella di bufala: attività fermentative durante la maturazione della cagliata
1985-01-01 Coppola, S.; Parente, Eugenio; Dumontet, S.; Coppola, R.
Tecniche d'incubazione e caratteristiche microbiologiche delle colture naturali in siero utilizzate nella fabbricazione della mozzarella di bufala
1987-01-01 Parente, Eugenio; Coppola, S.
The microflora of natural whey cultures utilized as starters in the manufacture of Mozzarella cheese from water-buffalo milk
1988-01-01 Coppola, S.; Parente, Eugenio; Dumontet, S.; La Peccerella, A.
A multiple strain starter for water-buffalo Mozzarella cheese manufacture
1989-01-01 Parente, Eugenio; Villani, F.; Coppola, R.; Coppola, S.
Noveau wine production from carbonic maceration of Aglianico grapes: modelling of polyphenols diffusion and wine fermentation
1989-01-01 Moresi, M.; Di Matteo, M.; Monteleone, E.; Parente, Eugenio
Cinetica di crescita in batch di Kluyveromyces fragilis su mosti di mela e pesca
1990-01-01 Moresi, M.; Parente, Eugenio; Sinesi, S.
Comparison of different starter systems for water-buffalo Mozzarella cheese manufac-ture
1990-01-01 Coppola, S.; Villani, F.; Coppola, R.; Parente, Eugenio
Kinetics of continuous whey fermentation by Kluyveromyces fragilis
1990-01-01 Moresi, M.; Trunfio, A.; Parente, Eugenio
Produzione di acido gluconico tramite miceli liberi od immobilizzati di Aspergillus niger
1991-01-01 Moresi, M.; Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria; Sebastiani, E.
Growth and heat resistance of Staphylococcus aureus in goats' milk
1991-01-01 Parente, Eugenio; Mazzatura, A.
Growth of thermophilic starters in whey permeate media
1991-01-01 Parente, Eugenio; Zottola, E. A.
Optimization of fumaric acid production from potato flour by Rhizopus arrhizus
1991-01-01 Moresi, M.; Parente, Eugenio; Petruccioli, M.; Federici, F.
Effect of dissolved oxygen concentration on repeated production of gluconic acid by immobilised mycelia of Aspergillus niger
1991-01-01 Moresi, M.; Parente, Eugenio; Mazzatura, A.
Produzione di acido fumarico da sorgo zuccherino
1992-01-01 Parente, Eugenio; Petruccioli, M.; Moresi, M.; Federici, F.
Produzione di acido gluconico da eccedenze viticole tramite miceli immobilizzati di Aspergillus niger
1992-01-01 Moresi, M.; Parente, Eugenio; Mazzatura, A.; Ricciardi, Annamaria
Fumaric acid production from hydrolysates of starch-based substrates
1992-01-01 Moresi, M.; Parente, Eugenio; Petruccioli, M.; Federici, F.
A comparison of factors affecting the produc¬tion of two bacteriocins from lactic acid bacteria
1992-01-01 Parente, Eugenio; Hill, C.
Inhibition of Listeria in buffer, broth, and milk by enterocin 1146, a bacteriocin produced by Enterococcus faecium
1992-01-01 Parente, Eugenio; Hill, C.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile