Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 52
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Profili qualitativi di uve Aglianico del Vulture: effetto della disponibilita’ idrica e termica sulla risposta agronomica e sulla qualita’ dell’uva. 1-gen-2004 Condelli, Nicola; Baffari, Tiziana; Dinnella, Caterina; Monteleone, Erminio; Nuzzo, Vitale
Prediction of perceived astringency induced by phenolic compounds 1-gen-2004 Monteleone, E.; Condelli, N.; Dinnella, C.; Bertuccioli, M.
Prediction of perceived astringency induced by phenolic compounds II: Criteria for panel selection and preliminary application on wine samples 1-gen-2006 Condelli, N.; Dinnella, C.; Cerone, A.; Monteleone, E.; Bertuccioli, M.
Perceived astringency in wine: A predictive model 1-gen-2007 Monteleone, E.; Dinnella, C.; Condelli, N.
Focused Review: Agmatine in fermented foods 1-gen-2012 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Condelli, N.; Favati, F.
Extra virgin olive oil bitterness evaluation by sensory and chemical analysis 1-gen-2013 Favati, F.; Condelli, N.; Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana 1-gen-2014 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Riviezzi, Amelia Maria; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio
Metodi fotometrici per la determinazione di parametri qualitativi dell'olio extravergine di oliva. In: Ricerche e Innovazioni per l'Industria Alimentare, Vol. XI 1-gen-2014 Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Fabio, Favati
Probiotics and prebiotics in fruits and vegetables: technological and sensory aspects 1-gen-2015 Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Caruso, Marisa Carmela; Colangelo, Maria Antonietta; Favati, Fabio
Prediction of the antioxidant activity of extra virgin olive oils produced in the Mediterranean area 1-gen-2015 Condelli, Nicola; Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Russo, D.; Milella, Luigi; Favati, F.
Primi risultati sullo sviluppo di prodotti caseari innovativi: accettabilità del consumatore. 1-gen-2015 Valentini, Valeria; Cosentino, Carlo; Galgano, Fernanda; Freschi, Pierangelo; Condelli, Nicola; Musto, Mauro; Paolino, Rosanna; Pecora, Giovanni; D'Adamo, Carmine
Biodegradable packaging and edible coating for fresh-cut fruits and vegetables 1-gen-2015 Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Fabio, Favati; Valentina, Di Bianco; Giuseppe, Perretti; Caruso, Marisa Carmela
Electrolysed Water in the Food Industry as Supporting of Environmental Sustainability 1-gen-2015 Colangelo, Maria Antonietta; Caruso, Marisa Carmela; Favati, Fabio; Scarpa, Teresa; Condelli, Nicola; Galgano, Fernanda
Application of ozone in fresh-cut iceberg lettuce refrigeration 1-gen-2015 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Condelli, Nicola; Stassano, S.; Favati, F.
Effect of preservative addition on sensory and dynamic profile of Lucanian dry-sausages as assessed by quantitative descriptive analysis and temporal dominance of sensations 1-gen-2016 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; De Rosa, Giuseppe; Napolitano, Fabio
Encapsulation of health-promoting ingredients: applications in foodstuffs 1-gen-2016 Tolve, Roberta; Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Tchuenbou Magaia, Fideline; Condelli, Nicola; Favati, Fabio; Zhang, Zhibing
Nutraceutical properties of wild berry fruits from Southern Italy 1-gen-2016 Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Tolve, Roberta; Pecora, Maria; Tedesco, Idolo; Favati, Fabio; Condelli, Nicola
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 1-gen-2017 Monteleone, E; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L. I.; Bendini, A.; Braghieri, Ada; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, Nicola; Cravero, M. C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F.
Evaluation of the oxidative stability of bakery products by OXITEST method and sensory analysis 1-gen-2017 Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Colangelo, Maria Antonietta; Condelli, Nicola; Scarpa, Teresa; Tolve, Roberta; Favati, Fabio
Associations between food neophobia and responsiveness to “warning” chemosensory sensations in food products in a large population sample 1-gen-2018 Laureati, M.; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Cattaneo, C.; Proserpio, C.; De Toffoli, A.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Torri, L.; Peparaio, M.; Arena, E.; Bonello, F.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Gatti, E.; Piasentier, E.; Tesini, F.; Pagliarini, E.
Mostrati risultati da 1 a 20 di 52
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile