Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Processing of Chromatographic Data for Chemometric Analysis of Peptide Profiles from Cheese Extracts: A Novel Approach 1-gen-2004 Piraino, Paolo; Parente, Eugenio; MC SWEENEY, P. L. H.
Use of mass spectrometry to characterize proteolysis in cheese 1-gen-2007 Piraino, Paolo; Upadhyay, V. K.; Rossano, Rocco; Riccio, Paolo; Parente, Eugenio; Kelly, A. L.; Mcsweeney, P. L. H.
RP-HPLC peptide profiling of cheese extracts: a study of sources of variation, repeatability and reproducibility 1-gen-2012 Parente, Eugenio; H., Patel; V., Caldeo; Piraino, Paolo; P. L. H., Mcsweeney
Use of dairy and non-dairy Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paraplantarum and Lactobacillus pentosus strains as adjuncts in cheddar cheese 1-gen-2013 Ciocia, Felicia; P. L. H., Mcsweeney; Piraino, Paolo; Parente, Eugenio
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile