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Influence of the age at slaughter on carcass traits and fatty acid composition of Gentile di Puglia lambs
1998-01-01 G. f., Cifuni; Napolitano, Fabio; N., Montemurro; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs
1999-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effetto del periodo di frollatura e di congelamento sulla composizione in acidi grassi e sul grado di ossidazione lipidica della carne di bovino podolico.
2000-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effect of cooking oxidation and fatty acid profile in meat from Apulian Lambs.
2000-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs
2000-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Allattamento artificiale: benessere degli agnelli e qualità della carne
2000-01-01 Napolitano, Fabio; G. F., Cifuni; Montemurro, Nicola; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Influence of storage conditions and age at slaughter on lipid oxidation and fatty acid profile of Apulian lamb.
2001-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici.
2001-01-01 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Monteleone, Erminio; Girolami, Antonio
Allevamento biologico: qualità dei lipidi della carne in agnelli di razza Sarda.
2001-01-01 G. F., Cifuni; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Cholesterol content and fatty acid profile of ostrich meat as influenced by age at slaughter.
2001-01-01 Girolami, Antonio; D'Andrea, Gianluca; Marsico, Isabella; Riviezzi, Amelia Maria; Cifuni, Giulia Francesca
Effect of artificial rearing on lamb welfare and meat quality
2002-01-01 Napolitano, Fabio; Cifuni, Giulia Francesca; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effetto del rapporto foraggio/concentrato su alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni podolici.
2002-01-01 A., Sevi; R., Marino; Marsico, Isabella; Giordano, Domenico; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Caratteristiche fisiche e sensoriali della carne di Podolica.
2002-01-01 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; I., Marsico; D., Giordano; Girolami, Antonio
Fatty acid composition and cholesterol content of beef from Podolian and Limousine x Podolian cattle.
2002-01-01 Marsico, Isabella; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Girolami, Antonio
Artificial rearing and intramuscular fatty acid composition of unweaned lambs
2003-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Potenzialità produttive dell'agnello nelle aree protette della Basilicata
2003-01-01 Giordano, Domenico; Brancieri, Domenico; Musto, Mauro; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Shelf life of meat from Podolian young bulls in relation to the ageing method.
2004-01-01 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; F., Grasso; Girolami, Antonio
pH and tenderness of meat from Podolian and Limousine x Podolian young bulls
2004-01-01 Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; F., Grasso; Girolami, Antonio
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of meat from Podolian young bulls.
2004-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio
Tenderness of meat from Podolian young bulls: an objective to be achieved
2005-01-01 Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; R., Marino; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Influence of the age at slaughter on carcass traits and fatty acid composition of Gentile di Puglia lambs | 1-gen-1998 | G. f., Cifuni; Napolitano, Fabio; N., Montemurro; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs | 1-gen-1999 | Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Effetto del periodo di frollatura e di congelamento sulla composizione in acidi grassi e sul grado di ossidazione lipidica della carne di bovino podolico. | 1-gen-2000 | Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Effect of cooking oxidation and fatty acid profile in meat from Apulian Lambs. | 1-gen-2000 | Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs | 1-gen-2000 | Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Allattamento artificiale: benessere degli agnelli e qualità della carne | 1-gen-2000 | Napolitano, Fabio; G. F., Cifuni; Montemurro, Nicola; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Influence of storage conditions and age at slaughter on lipid oxidation and fatty acid profile of Apulian lamb. | 1-gen-2001 | Cifuni, Giulia Francesca; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici. | 1-gen-2001 | Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Monteleone, Erminio; Girolami, Antonio | |
Allevamento biologico: qualità dei lipidi della carne in agnelli di razza Sarda. | 1-gen-2001 | G. F., Cifuni; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio | |
Cholesterol content and fatty acid profile of ostrich meat as influenced by age at slaughter. | 1-gen-2001 | Girolami, Antonio; D'Andrea, Gianluca; Marsico, Isabella; Riviezzi, Amelia Maria; Cifuni, Giulia Francesca | |
Effect of artificial rearing on lamb welfare and meat quality | 1-gen-2002 | Napolitano, Fabio; Cifuni, Giulia Francesca; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Effetto del rapporto foraggio/concentrato su alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni podolici. | 1-gen-2002 | A., Sevi; R., Marino; Marsico, Isabella; Giordano, Domenico; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Caratteristiche fisiche e sensoriali della carne di Podolica. | 1-gen-2002 | Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; I., Marsico; D., Giordano; Girolami, Antonio | |
Fatty acid composition and cholesterol content of beef from Podolian and Limousine x Podolian cattle. | 1-gen-2002 | Marsico, Isabella; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Girolami, Antonio | |
Artificial rearing and intramuscular fatty acid composition of unweaned lambs | 1-gen-2003 | Cifuni, Giulia Francesca; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio | |
Potenzialità produttive dell'agnello nelle aree protette della Basilicata | 1-gen-2003 | Giordano, Domenico; Brancieri, Domenico; Musto, Mauro; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Shelf life of meat from Podolian young bulls in relation to the ageing method. | 1-gen-2004 | Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; F., Grasso; Girolami, Antonio | |
pH and tenderness of meat from Podolian and Limousine x Podolian young bulls | 1-gen-2004 | Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; F., Grasso; Girolami, Antonio | |
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of meat from Podolian young bulls. | 1-gen-2004 | Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio | |
Tenderness of meat from Podolian young bulls: an objective to be achieved | 1-gen-2005 | Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; R., Marino; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio |
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