Sfoglia per Autore
Maturazione e Qualità dei Prodotti Ortofrutticoli
1984-01-01 Anelli, G; Favati, Fabio; Fiorentini, R; Mencarelli, F.
I Succhi di Arancia: Produzione Nazionale, Preparazione e Conservazione
1985-01-01 Galoppini, C; Favati, Fabio
Pigment Extraction from Alfalfa Leaf Protein Concentrates
1988-01-01 Favati, Fabio; Fiorentini, R; Galoppini, C.
Thermal Resistance of Vegetable Oils
1988-01-01 Favati, Fabio; Pannocchia, P; Fascioli, R; Fiorentini, R.
Supercritical CO2 Extraction of Carotene and Lutein from Leaf Protein Concentrates
1988-01-01 Favati, Fabio; King, J. W.; Friedrich, J. P.; Eskins, K.
The Free Amino Acids Content of Bottle-Fermented Moscato Bianco Sparkling Wine by Immobilized Yeasts
1989-01-01 Pisanelli, A. M.; Favati, Fabio; Crapisi, A; Borin, G; Spettoli, P.
Frazionamento Umido delle Erbe
1990-01-01 Fiorentini, R; Favati, Fabio; Ricci, A.
Estrazione in Fase Supercritica di Olio da Semi di Oenothera biennis L.
1991-01-01 Favati, Fabio; Fiorentini, R.
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Evening Primrose Oil
1991-01-01 Favati, Fabio; King, J. W.; Mazzanti, M.
Estrazione di Sostanze Naturali con CO2 Supercritica
1994-01-01 Favati, Fabio
Rapid Determination of Phenol Content in Extra Virgin Olive Oil
1994-01-01 Favati, Fabio; Caporale, G; Bertuccioli, M.
Rapid Extraction and Determination of Phenols in Extra Virgin Olive Oil
1995-01-01 Favati, Fabio; Caporale, G; Monteleone, E; Bertuccioli, M.
Optimization of Virgin Olive Oil Quality in Relation to Fruit Ripening and Storage
1995-01-01 Monteleone, E; Caporale, G; Lencioni, L; Favati, Fabio; Bertuccioli, M.
Effect of Supercritical Fluid Extraction on Residual Meals and Protein Functionality
1996-01-01 Favati, Fabio; King, J. W.; List, G. R.
Production of Tocopherol Concentrate by Supercritical Fluid Extraction and Chromatography.
1996-01-01 King, J. W.; Favati, Fabio; Taylor, S. L.
Supercritical CO2 Extraction of Lycopene and b-carotene from By-products of the Tomato Industry.
1997-01-01 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; Damiano, N; Lanzarini, G.
Supercritical Fluid Extraction of Evening Primrose Oil - Kinetic and Mass Transfer Effects.
1997-01-01 King, J. W.; CYGNAROWICZ PROVOST, M.; Favati, Fabio
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy.
1999-01-01 Suzzi, G; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M; Gardini, F; Lombardi, A; Salzano, Giovanni
La normativa del settore lattiero-caseario: una visione integrata del D.P.R. 54/97, del D.L.vo 155/97 e delle altre disposizioni vigenti.
1999-01-01 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio
Aspetti qualitativi del pomodoro “cherry” coltivato con agrotecniche di fuori suolo
2001-01-01 Bisignano, A.; Candido, Vincenzo; Favati, Fabio; Miccolis, Vito
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile