Sfoglia per Autore  TEDESCO, FRANCESCO

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Chemical Methods for Microbiological Control of Winemaking: An Overview of Current and Future Applications 1-gen-2022 Tedesco, Francesco; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Romano, Patrizia; Salvia, Rosanna; Scieuzo, Carmen; Falabella, Patrizia; Capece, Angela
Impact of Starmerella bacillaris and Zygosaccharomyces bailii on ethanol reduction and Saccharomyces cerevisiae metabolism during mixed wine fermentations 1-gen-2022 Capece, A.; Pietrafesa, A.; Pietrafesa, R.; Garrigos, V.; Tedesco, F.; Romano, P.; Matallana, E.; Siesto, G.; Aranda, A.
Antimicrobial Activity of Chitosan from Different Sources Against Non-Saccharomyces Wine Yeasts as a Tool for Producing Low-Sulphite Wine 1-gen-2024 Tedesco, F.; Pietrafesa, R.; Siesto, G.; Scieuzo, C.; Salvia, R.; Falabella, P.; Capece, A.
Culturable yeast community associated with grape must and honey bees sampled from apiaries located in the vineyards 1-gen-2024 Siesto, G.; Pietrafesa, R.; Alberico, G.; Tedesco, F.; Cardinale, M.; Romano, P.; Capece, A.
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile