Sfoglia per Autore FARAONE, DANIELA
Profilo sensoriale e accettabilità del caciocavallo
2010-01-01 Napolitano, Fabio; A., Di Francia; Riviezzi, Amelia Maria; F., Masucci; Piazzolla, Nicoletta; Faraone, Daniela; Braghieri, Ada
Image analysis using computer vision system for meat colour evaluation
2011-01-01 Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Faraone, Daniela; Girolami, Antonio
Computer vision system for image analysis of visible fat in dry sausages
2013-01-01 Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Faraone, Daniela; GIORGIO DI IOIA, Serafina; Girolami, Antonio
Measurement of meat color using computer vision system
2013-01-01 Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Faraone, Daniela; Braghieri, Ada
Image analysis with the computer vision system and the consumer test in evaluating the appearance of Lucanian dry sausage
2014-01-01 Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Faraone, Daniela; G., Di Bello; Braghieri, Ada
Valutazione del profilo sensoriale di un formaggio a latte misto vaccino e asinino
2016-01-01 Cosentino, Carlo; Faraone, Daniela; Paolino, Rosanna; Freschi, Pierangelo; Musto, Mauro
Short communication: Sensory profile and acceptability of a cow milk cheese manufactured by adding jenny milk
2016-01-01 Cosentino, Carlo; Faraone, Daniela; Paolino, Rosanna; Freschi, Pierangelo; Musto, Mauro
Appearance, consumer liking and preferences of Lucanian ‘Soppressata’ salami
2020-01-01 Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Faraone, Daniela; Mudassir Arif Chaudry, Muhammad; Braghieri, Ada
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Profilo sensoriale e accettabilità del caciocavallo | 1-gen-2010 | Napolitano, Fabio; A., Di Francia; Riviezzi, Amelia Maria; F., Masucci; Piazzolla, Nicoletta; Faraone, Daniela; Braghieri, Ada | |
Image analysis using computer vision system for meat colour evaluation | 1-gen-2011 | Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Faraone, Daniela; Girolami, Antonio | |
Computer vision system for image analysis of visible fat in dry sausages | 1-gen-2013 | Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Faraone, Daniela; GIORGIO DI IOIA, Serafina; Girolami, Antonio | |
Measurement of meat color using computer vision system | 1-gen-2013 | Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Faraone, Daniela; Braghieri, Ada | |
Image analysis with the computer vision system and the consumer test in evaluating the appearance of Lucanian dry sausage | 1-gen-2014 | Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Faraone, Daniela; G., Di Bello; Braghieri, Ada | |
Valutazione del profilo sensoriale di un formaggio a latte misto vaccino e asinino | 1-gen-2016 | Cosentino, Carlo; Faraone, Daniela; Paolino, Rosanna; Freschi, Pierangelo; Musto, Mauro | |
Short communication: Sensory profile and acceptability of a cow milk cheese manufactured by adding jenny milk | 1-gen-2016 | Cosentino, Carlo; Faraone, Daniela; Paolino, Rosanna; Freschi, Pierangelo; Musto, Mauro | |
Appearance, consumer liking and preferences of Lucanian ‘Soppressata’ salami | 1-gen-2020 | Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Faraone, Daniela; Mudassir Arif Chaudry, Muhammad; Braghieri, Ada |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile