Sfoglia per Autore  GALGANO, Fernanda

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A survey on bacteriological and chemical characteristics in Pecorino cheese manufactured in the Basilicata area (Italy) 1-gen-1994 Massa, S; Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Rosi, I; Sinigaglia, M.
Supercritical CO2 Extraction of Lycopene and b-carotene from By-products of the Tomato Industry. 1-gen-1997 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; Damiano, N; Lanzarini, G.
Metodo di estrazione per la determinazione degli acidi grassi liberi nel formaggio 1-gen-1998 Lencioni, L.; Galgano, Fernanda; Bertuccioli, M.
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy. 1-gen-1999 Suzzi, G; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M; Gardini, F; Lombardi, A; Salzano, Giovanni
La normativa del settore lattiero-caseario: una visione integrata del D.P.R. 54/97, del D.L.vo 155/97 e delle altre disposizioni vigenti. 1-gen-1999 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio
L’HACCP nella produzione della semola come metodologia preventiva di controllo 1-gen-2000 Perretti, G.; Fantozzi, P.; Montanari, L.; Galgano, Fernanda
Proteolytic, lipolytic and molecular characterisation of Yarrowia lipolytica isolated from cheese. 1-gen-2001 Suzzi, G.; Lanorte, M. T.; Galgano, Fernanda; Andrighetto, C.; Lombardi, A.; Lanciotti, R.; Guerzoni, M. E.
Degradazione di istamina e tiramina da Staphylococcus xylosus isolato da salsiccia 1-gen-2001 Martuscelli, M; Tofalo, R; Fiore, C; Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Suzzi, G.
Biogenic ammines during ripening in “Semicotto Caprino” cheese: role of Enterococci. 1-gen-2001 Galgano, Fernanda; Suzzi, G.; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M.; Gardini, F.; Salzano, Giovanni
A survey of yeasts in traditional sausages of southern Italy. 1-gen-2001 Gardini, F.; Suzzi, G.; Lombardi, A.; Galgano, Fernanda; Crudele, M. A.; Andrighetto, C.; Schirone, M.; Tofalo, R.
Variability of the lipolytic activity in Yarrowia lipolytica and its dependence on environmental conditions. 1-gen-2001 Guerzoni, M. E.; Lanciotti, R.; Vannini, L.; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Gardini, F.; Suzzi, G.
Effect of pH and NaCl concentration on the growth kinetics, proteolytic activity and biogenic amine production of Enterococcus faecalis. 1-gen-2001 Gardini, F.; Martuscelli, M.; Caruso, M. C.; Galgano, Fernanda; Crudele, M. A.; Favati, Fabio; Guerzoni, M. E.; Suzzi, G.
Approccio metodologico per la caratterizzazione di un formaggio commerciabile attraverso la definizione del suo profilo sensoriale: l'esempio del Grana Padano. 1-gen-2001 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lencioni, L.; Bertuccioli, M.
Studio di sistemi di conservazione per il prolungamento della shellf-life di finocchi freschi. 1-gen-2002 Galgano, Fernanda; DI MATTEO, M; Favati, Fabio; LA PELOSA, L; Lanorte, M. T.; Orilio, P.
Nutritional quality of vegetables: effect of chilling on the ascorbic acid content of fennel. 1-gen-2002 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lapelosa, L; Albanese, D; Montanari, L.
Antioxydants in organic and traditional sunflower seed oils. 1-gen-2002 Favati, Fabio; Perretti, G; Galgano, Fernanda; Pietrafesa, A; Montanari, L.
Prolungamento della shelf-life di finocchi IV gamma. 1-gen-2002 Albanese, D; DI MATTEO, M; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lanorte, Maria Teresa; Orilio, P.
Selfcontrol for food hygiene and traditional products: a possible coexistence. 1-gen-2002 Perretti, G.; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; Montanari, L.
Effect of chilling on the ascorbic acid content of fennel during storage 1-gen-2002 Galgano, Fernanda; F., Favati; Lapelosa, L.; Albanese, D.; Montanari, L.
Development of a supercritical fluid extraction method for determination of total fat content in fish products. 1-gen-2003 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, R.; Pietrafesa, A.; LO VOI, A.
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