Sfoglia per Autore  ZOTTA, TERESA

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 95
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Discrimination of commercial Caciocavallo cheeses on the basis of the diversity of lactic microflora and primary proteolysis 1-gen-2005 Piraino, P.; Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; Parente, Eugenio
Characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional fermented sausages produced in Basilicata (Southern Italy) 1-gen-2006 Bonomo, M. G.; Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria; Zotta, T.; Salzano, Giovanni
Use of unsupervised and supervised artificial neural networks for the identification of lactic acid bacteria on the basis of SDS-PAGE patterns of whole cell proteins 1-gen-2006 Piraino, P; Ricciardi, Annamaria; Salzano, Giovanni; Zotta, Teresa; Parente, Eugenio
Proteolysis in model sourdough fermentations 1-gen-2006 Zotta, Teresa; Piraino, P; Ricciardi, Annamaria; Mcsweeney, P. L. H.; Parente, Eugenio
Produzione di ureasi da Streptococcus thermophilus 1-gen-2007 Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; Parente, Eugenio
Enzymatyc activities of lactic acid bacteria isolated from Cornetto di Matera sourdoughs 1-gen-2007 Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; Parente, Eugenio
Urease production by Streptococcus thermophilus 1-gen-2008 Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; Rossano, Rocco; Parente, Eugenio
Molecular and technological characterization of lactic acid bacteria from traditional fermented sausages of Basilicata region (Southern Italy) 1-gen-2008 Bonomo, MARIA GRAZIA; Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; Parente, Eugenio; Salzano, Giovanni
Acid production, proteolysis, autolytic and inhibitory properties of lactic acid bacteria isolated from pasta-filata cheeses: a multivariate screening study. 1-gen-2008 P., Piraino; Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; P. L. H., Mcsweeney; Parente, Eugenio
Characterization of lactic acid bacteria isolated from sourdoughs for Cornetto, a traditional bread produced in Basilicata (Southern Italy) 1-gen-2008 Zotta, Teresa; P., Piraino; Parente, Eugenio; Salzano, Giovanni; Ricciardi, Annamaria
Diversity of stress responses in dairy thermophilic streptococci 1-gen-2008 Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; Ciocia, F; Rossano, Rocco; Parente, Eugenio
Ottimizzazione di un substrato per la produzione di biomassa e di ureasi da Streptococcus thermophilus 1-gen-2009 Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; Ciocia, F; Parente, Eugenio
Diversità delle proprietà fenotipiche, genotipiche, tecnologiche e nella risposta allo stress in Lactobacillus plantarum. 1-gen-2009 Ciocia, F; Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; Felis, Ge; Torriani, S; Parente, Eugenio
Selezione di una coltura starter per la produzione di impasti freschi e congelati. 1-gen-2009 Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; Ciocia, F; Parente, Eugenio
Technological and safety characterization of coagulase-negative staphylococci from traditionally fermented sausages in Southern Italy. 1-gen-2009 Bonomo, MARIA GRAZIA; Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; Sico, MARIA ANNA; Salzano, Giovanni
Technological and safety characterization of coagulase-negative staphylococci from traditionally fermented sausages of Basilicata region (Southern Italy) 1-gen-2009 Bonomo, MARIA GRAZIA; Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; M. A., Sico; Salzano, Giovanni
Effect of inactivation of stress response regulators on the growth and survival of Streptococcus thermophilus Sfi39 1-gen-2009 Zotta, Teresa; Asterinou, K; Rossano, Rocco; Ricciardi, Annamaria; Varcamonti, M; Parente, Eugenio
Modelling the growth of Weissella cibaria as a function of fermentation conditions 1-gen-2009 Ricciardi, Annamaria; Parente, Eugenio; Zotta, Teresa
Viability staining and detection of metabolic activity of sourdough lactic acid bacteria under stress conditions 1-gen-2009 Zotta, Teresa; Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria
Comparison of different fluorescent staining for the assessment of physiological state of lactic acid bacteria 1-gen-2010 Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; Guidone, Angela; Parente, Eugenio
Mostrati risultati da 1 a 20 di 95
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile