Sfoglia per Rivista

opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Characterization of lactic acid bacteria isolated from sourdoughs for Cornetto, a traditional bread produced in Basilicata (Southern Italy) 1-gen-2008 Zotta, Teresa; P., Piraino; Parente, Eugenio; Salzano, Giovanni; Ricciardi, Annamaria
A comparison of fluorescent stains for the assessment of viability and metabolic activity of lactic acid bacteria. 1-gen-2012 Zotta, Teresa; Guidone, Angela; P., Tremonte; Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria
SDS-PAGE patterns of whole cell proteins of Streptococcus thermophilus: impact of strain, growth phase and adaptation and relationship with stress response 1-gen-2011 Zotta, Teresa; Parente, Eugenio; Piraino, P; Varcamonti, M; Ricciardi, Annamaria
Viability staining and detection of metabolic activity of sourdough lactic acid bacteria under stress conditions 1-gen-2009 Zotta, Teresa; Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile